Η εταιρεία

HOME CREATIONS

HOME CREATIONS

Η εταιρεία Home Creations Αpostolides δραστηριοποιείται στους τομείς της εισαγωγής και της εμπορίας επίπλων στην Ελλάδα και στην Κύπρο ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα λιανικής στην Θεσσαλονίκη παρέχοντας καινοτόμες προτάσεις στο χώρο της επίπλωσης του σπιτιού, της κουζίνας και των επαγγελματικών χώρων.

Ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη από τους Ανέστη και Φαίδων Αποστολίδη και μέσω της συνεχούς παρακολούθησης των εξελίξεων και των τάσεων στο χώρο του επίπλου, η Home Creations Αpostolides κατάφερε να συνάψει εποικοδομητικές συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς ιταλικούς οίκους, όπως Stosa Cucine, Calligaris, Connubia calligaris, Ditre Italia, Novamobili, Nidi, Devina Nais, Bizzotto, Barazza, Slamp και την ισπανική Vondom.

Η εταιρεία βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να παρέχει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογών καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο του κοινού (B2C) που ενδιαφέρεται να ανανεώσει το σπίτι του, όσο και των επιχειρηματιών (B2B) που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για τον επαγγελματικό τους χώρο.

Στόχος της Home Creations Apostolides είναι να καινοτομεί στο χώρο του design, να βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες και τους πελάτες της αναπτύσσοντας τις καλύτερες δυνατές μορφές εξυπηρέτησης, δημιουργώντας έτσι δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να διατηρεί μία από τις κορυφαίες θέσεις του κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζοντας την επιτυχή ανάπτυξή της σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

EL EN